Home / Resolv4K® Zoom og fast

Resolv4K® Zoom og fast

Navitar 6x zoom-objektiv

Resolv4K® Zoom og fast

Resolv4K®-objektivserien er designet til at maksimere brugen af moderne sensorer med højere pixeltæthed. Med overlegen aksial farvekorrektion i den synlige bølgelængde tilbyder Resolv øget fokusering i bølgelængder med Vis-NIR- og SWIR-muligheder.

ZOOM: Tilgængelige objektivtilbehør giver brugerne det bedste fra begge verdener; den lave mag-ende af Zoom giver brede synsfelter uden at ofre MTF eller tab af belysning, mens den høje mag-ende leverer mikroskopobjektivlignende opløsning ved ekstremt lange arbejdsafstande.
FAST: Det faste system er ideelt til applikationer med fast synsfelt og kortere arbejdsafstande og giver højere forstørrelse og opløsningsevne end standardforstørrelses- eller spejlrefleksobjektiver i makrotilstand.
Adaptermuligheder giver brugerne mulighed for at anvende en række sensorer fra 1/2″ til APS-formater og videre.

Navitar 6x_system_diagram

Relaterede produkter

Mikroscoe-kamera

Navitar 12X Zoom

12X Zoom objektiver giver den højeste kombination af zoomområde og opløsning i et optisk system.

Navitar 6x zoom med caax

Navitars Zoom 6000

Navitars Zoom 6000 er et modulært zoomobjektivsystem, der giver billeder med høj kontrast og utrolig alsidighed. Få konfigureret et system, der passer til næsten enhver anvendelse.

USB-mikroskopkamera

DeltaPix kamera

Brug for et kamera til dit Navitar Zoom objektivsystem? DeltaPix tilbyder en bred vifte af kameraer, der passer til enhver konfiguration. Kontakt os for mere information.

DeltaPix digitalt mikroskop

DeltaPix tilbyder en fuldt konfigureret Navitar objektivopsætning inklusive kamera og software. DeltaPix har stor erfaring med Navitar systemet og kan derfor tilbyde den bedst mulige løsning.