Home / Ergonomi i mikroskopet

Ergonomi i mikroskopet

Ergonomi i mikroskopet

USB-mikroskopkamera

ErgoFocus – Ergonomisk fokusmotorstyring

Digitalt 3D-mikroskop

Ergonomi i mikroskopet

At finde den rigtige arbejdsstilling og arbejde komfortabelt er det, som ergonomi handler om. Ergonomi er blevet genstand for opmærksomhed blandt virksomheder i de sidste 50 år og anvendes på fabrikker, kontorer, laboratorier og de fleste arbejdspladser. Ergonomi har vist sig at spille en central rolle i forhold til medarbejdernes arbejdsglæde, stressniveau og produktivitet generelt. Derfor forsøger laboratorier og virksomheder at finde den rette pasform mellem operatøren og mikroskopet.
DeltaPix innoverer den måde, som operatører og laboratoriefolk arbejder med mikroskoper på, uden at det er nødvendigt at investere dyrt i nye mikroskoper. DeltaPix tilbyder en ergonomisk løsning til eksisterende stereomikroskoper.

Fordele ved at bruge en ErgoFocus:
Motorisering af fokus.
Ergonomisk controller.
Designet på baggrund af anbefalinger fra fysioterapeuter.
Omkostningseffektiv opgradering.

Eksempler på anvendelser af mikroskopkameraer

Industri og fremstilling

Mikroskopkameraer fra DeltaPix hjælper operatøren med alle former for QC-applikationer og dokumentation med lethed og med minimal nedetid.

Retsmedicinsk videnskab

DeltaPix-kameraer er perfekte til retsvidenskabelig forskning, da de er lette at bruge og har en ekstremt høj billedkvalitet. DeltaPix kameraer er meget velegnede til rutinemæssige retsvidenskabelige applikationer såvel som til avanceret forskning og dokumentation.

Biomedicinsk

DeltaPix kameraer er perfekte til biomedicinske anvendelser. På grund af den nemme brug og den ekstremt høje billedkvalitet er DeltaPix kameraer meget velegnede til rutinemæssige biomedicinske anvendelser såvel som til avanceret forskning og dokumentation.

Geologi

Forskere og geovidenskabsfolks arbejde har en betydelig indvirkning på forståelsen af verden, og derfor er pålidelige forskningsværktøjer nødvendige for deres arbejde.DeltaPix er kendt for at levere kraftfulde og pålidelige løsninger til forskere og geovidenskabsfolk.

Uddannelse

DeltaPix tilbyder et bredt udvalg af mikroskopkameraer, der er velegnede til skoler og universiteter med funktioner, der er studievenlige. Kameraerne er udstyret med WIFI- og Ethernet-forbindelser for at gøre det nemt at dele dem, og de er ideelle til klasseværelsesmiljøet.

HENT DEN SENESTE VERSION AF
DELTAPIX INSIGHT SOFTWARE

TILMELDING TIL NYHEDSBREVET

Få nyheder, information og tilbud direkte i din indbakke vi sender højst 6 nyhedsbreve om året

 

  FØRENDE INNOVATION

  inden for digitale billedbehandlingsløsninger

  VIDEN OG ERFARING

  over 20 år i branchen

  TILPASSEDE LØSNINGER

  til stort set alle anvendelsesområder og budgetter

  HØJT KVALIFICERET TEAM

  at sikre kvalitet og pålidelighed