Home / Mikroskop-software

DeltaPix InSight Mikroskop softwarepakke

Omfattende og avanceret, men intuitiv og brugervenlig Microscope Software Suite til måling, analyse og styring af mikroskoper, kameraer, XY-borde og andet tilsluttet udstyr. Softwaren er opbygget af en basispakke (gratis med de fleste DeltaPix kameraer) med valgfrie moduler til specielle funktioner, så brugeren kun får de funktioner, der er nødvendige for den specifikke applikation

DeltaPix InSight moduler

USB-mikroskopkamera

InSight Basic – Mikroskop-software

Kamera til mikroskop

Topografi 3D

 

Kamera til mikroskop

Udvidet fokus, eksponering og manuel stitching

Kamera til mikroskop

Segmentering, optælling og flerfaseanalyse

Mikroscoe-kamera

Automatisering, styring af XY-bord og mikroskoper

USB-mikroskopkamera

Grænseflade mellem mikroskop og XY-bord

Digitalt 3D-mikroskop

DeltaPix InSight mikroskop softwarepakke

Omfattende og avanceret, men intuitiv og brugervenlig mikroskop softwarepakke til måling, analyse og styring af mikroskoper, kameraer, XY-borde og andet tilsluttet udstyr. Softwaren er opbygget af en basispakke (gratis med de fleste DeltaPix kameraer) med valgfrie moduler til specielle funktioner, så brugeren kun får de funktioner, der er nødvendige for den specifikke anvendelse.

DeltaPix InSight moduler

DeltaPix InSight tilbyder en række yderligere softwaremoduler til specifikke applikationer. Dette giver dig mulighed for at skræddersy din software og dit mikroskopisystem til et dedikeret højtydende værktøj til nuværende og fremtidige udfordringer.

Mindste systemkrav:

– Intel I5 (quad-core) CPU – 8 GB RAM – 15 GB ledig diskplads – Windows 8, Windows 10 og Windows 11 64bit-version – En skærm med høj opløsning.

Anbefalede systemkrav:

– Intel I7 12th gen eller nyere – 16 GB RAM eller mere – SSD-drev 250 GB eller mere – Grafikkort Nvidia RTX 2060 eller bedre – Windows 8, Windows 10 og Windows 11 64-bit version – En skærm med høj opløsning.

 

Eksempler på anvendelsesmuligheder for mikroskopkameraer

Industri og fremstilling

Mikroskopkameraer fra DeltaPix hjælper operatøren med alle former for QC-applikationer og dokumentation med lethed og med minimal nedetid.

Retsmedicinsk videnskab

DeltaPix-kameraer er perfekte til retsvidenskabelig forskning, da de er lette at bruge og har en ekstremt høj billedkvalitet. DeltaPix kameraer er meget velegnede til rutinemæssige retsvidenskabelige applikationer såvel som til avanceret forskning og dokumentation.

Biomedicinsk

DeltaPix kameraer er perfekte til biomedicinske anvendelser.
På grund af den nemme brug og den ekstremt høje billedkvalitet er DeltaPix kameraer meget velegnede til rutinemæssige biomedicinske anvendelser såvel som til avanceret forskning og dokumentation.

Geologi

Forskere og geovidenskabsfolks arbejde har stor betydning for forståelsen af verden, og derfor er det nødvendigt med pålidelige forskningsværktøjer til deres arbejde. DeltaPix er kendt for at levere effektive og pålidelige løsninger til forskere og geovidenskabsfolk.

Uddannelse

DeltaPix tilbyder et bredt udvalg af mikroskopkameraer, der er velegnede til skoler og universiteter med funktioner, der er studievenlige. Kameraerne er udstyret med WIFI- og Ethernet-forbindelser for at gøre det nemt at dele dem, og de er ideelle til klasseværelsesmiljøet.

HENT DEN SENESTE VERSION AF
DELTAPIX INSIGHT SOFTWARE

TILMELDING TIL NYHEDSBREVET

Få nyheder, information og tilbud direkte i din indbakke vi sender højst 6 nyhedsbreve om året

  FØRENDE INNOVATION

  inden for digitale billedbehandlingsløsninger

  VIDEN OG ERFARING

  over 20 år i branchen

  TILPASSEDE LØSNINGER

  til stort set alle anvendelsesområder og budgetter

  HØJT KVALIFICERET TEAM

  at sikre kvalitet og pålidelighed