Home / Navitar Zoom 6000

Navitar Zoom 6000®-objektivsystem

Navitar 6x zoom-objektiv

Navitars zoomobjektiv 6000

Navitars Zoom 6000 er et modulært zoomobjektivsystem, der giver billeder med høj kontrast og utrolig alsidighed. Systemet kan konfigureres og tilpasses næsten enhver anvendelse. Vælg mellem et bredt udvalg af adaptere, optik, motoriserede konfigurationer og lysteknikker. Med de forskellige konfigurationsmuligheder kan der opnås et dynamisk forstørrelsesområde på 0,09X op til 393,80X (UltraZoom). Der kan opnås en feltdækning på 0,01-182,72 mm, og arbejdsafstanden starter ved 13 mm. Tilføj uendelighedskorrigerede objektivlinser og få en uovertruffen kantskarphed. 

Navitar 6x_system_diagram

Relaterede produkter

Mikroscoe-kamera

Navitar 12X Zoom

12X Zoom objektiverne giver den højeste kombination af zoomområde og opløsning i et optisk system.

Navitar 6x zoom med caax

Navitar’s Zoom 6000

Navitars Zoom 6000 er et modulært zoomobjektivsystem, der giver billeder med høj kontrast og utrolig alsidighed. Konfigurer et system, der passer til næsten enhver anvendelse.

USB-mikroskopkamera

DeltaPix-kamera

Brug for et kamera til dit Navitar Zoom objektivsystem? DeltaPix tilbyder en bred vifte af kameraer, der passer til enhver konfiguration. Kontakt os for mere information.

DeltaPix digitalt mikroskop

DeltaPix tilbyder en fuldt konfigureret Navitar objektiv opsætning inklusive kamera og software. DeltaPix har stor erfaring med Navitar-systemet og kan derfor tilbyde den bedst mulige løsning.