Home / Om DeltaPix

Om Deltapix

DeltaPix er pioner inden for digital mikroskopi og har gjort det i mere end 20 år og har introduceret mange innovative teknologier og løsninger til at opfylde forskellige krav. Det første innovative produkt, der blev lanceret af DeltaPix tilbage i 2003, var det banebrydende Infinity X med 21 millioner ægte farvepixels, der satte nye standarder for mikroskopikameraer på det tidspunkt.

DeltaPix udvikler og markedsfører en bred vifte af digitale billeddannelsesløsninger til forskellige industrielle, retsmedicinske og biomedicinske mikroskopianvendelser og har etableret en meget dyb og bred ekspertise inden for digital billedoptagelse, billedhåndtering og -behandling.

DeltaPix’ primære strategi er at bruge disse teknologier til at skabe innovative nye produkter, som skal markedsføres og sælges internationalt gennem et selektivt netværk af partnere. DeltaPix indgår dog også OEM- og licensaftaler for sine teknologier for at udvide brugen af dem til yderligere eller eksisterende markedssegmenter.

Produktsortiment

Kameraer

DeltaPix’ kamerasortiment er beregnet til alle slags mikroskopibrugere, fra den grundlæggende rutinebrug til den avancerede professionelle forsker, som har brug for at manipulere kameraets arbejdsmetode og kontrollere hver eneste detalje. Invenio-kameraerne er en serie brugervenlige kameraer med høj opløsning, høj følsomhed og meget lav støj.

Alle DeltaPix-kameraer er fremstillet efter videnskabelige standarder med ekstremt fokus på detaljerne; de er samlet i et støvfrit miljø, IR-filtre af høj kvalitet, sensorer af høj kvalitet, design med lav temperatur og lang holdbarhed. Alle DeltaPix-kameraer er udstyret med de nyeste CMOS- og Exmor™-sensorer af høj kvalitet.

DeltaPix digitale mikroskoper

Digitale mikroskoper er ved at blive en vigtig del af ethvert veludstyret laboratorium. DeltaPix har til formål at levere et digitalt mikroskop af høj kvalitet til en lang række industrier og forskningslaboratorier med fokus på at levere pålidelige 2D- og 3D-målinger og materialeoplysninger som ruhed, dybde- og højdeprofiler. Vi tilbyder en fleksibel løsning til stort set alle applikationer og budgetter, lige fra et fuldautomatisk 2D/3D-mikroskop til et simpelt inspektionsmikroskop.

 

Tilbehør

Til at understøtte vores udvalg af mikroskopkameraer og digitale mikroskoper tilbyder DeltaPix adskilligt tilbehør såsom lyskilder, mikroskopstativer, manuelle stativer, motoriserede stativer, kalibreringsskydere, mekaniske adaptere og meget mere. Hver enkelt vare, der tilbydes, er nøje udvalgt af et højt kvalificeret og erfarent team for at sikre høj og pålidelig kvalitet.