Home / InSight Basic – Mikroskop-software

InSight Basic – Mikroskop software

FHD mikroskopkamera

Moderne brugergrænseflade

DeltaPix InSight har en moderne og intuitiv brugergrænseflade baseret på det velkendte layout fra Microsoft Office 2010/2016. Funktionerne er grupperet logisk, og programmet er let at avnede. DeltaPix InSight er en modulær software, der gør det muligt for operatøren at købe moduler efter behov, hvilket gør DeltaPix InSight meget effektiv og økonomisk overkommelig.

Kalibrering

Hver enkelt optisk enhed, objektiv og kamera kan kalibreres individuelt. På denne måde kan flere mikroskoper og andre optiske systemer administreres af den samme softwareinstallation. Kalibreringer kan være private eller deles mellem alle brugere af computeren.

QE

Måling og annotation

Måling og annotering er en vigtig del af enhver kvalitetskontrolproces. Opnå præcise reproducerbare resultater gennem en række funktioner i DeltaPix InSight:

– Lineal

– Ellipse

– vinkelmåler

– Tre-punkts cirkel

– Afstand til cirklens centrum

– Afstand fra punkt til linje

 

 

 

Målinger

Målingerne kan foretages på stillbilleder eller direkte på kameraets live-billede. Målepræcision og måleenhed kan vælges individuelt. Der kan automatisk indsættes en målskala i billeder. Ved at kalibrere optikken i højopløsningstilstand kan der opnås en præcision på brøkdele af en µm. For hvert objektiv kan dybdeskarphed og den foretrukne faste eller relative eksponeringstid defineres.

Rapportering
Måleresultater og billeder kan nemt eksporteres til et Microsoft Excel regneark. Dette giver mulighed for yderligere databehandling på en fleksibel måde. Desuden kan rapporten automatisk konverteres til en PDF-rapport. Rapporteringen kræver ikke installation af Microsoft Excel eller en PDF writer. Måledata fra flere objektmålinger kan føjes til en kommasepareret fil til statistisk brug.

 

Mindste systemkrav

CPU

Intel I5 (quad-core)

RAM

4 GB

Diskplads

15 GB

Operativsystem

Windows 8, Windows 10 og Windows 11 64bit-version

Overvågning

FHD (1920 x 1080)

Relaterede produkter

Mikroscoe-kamera

Udvidet fokus, eksponering og manuel stitching

Optag udvidet dybdeskarphed, og udvid synsfeltet ved at samle et stort billede for at samle og optage billeder i forskellige eksponeringer.

4K MIcroscope-kamera

Segmentering, optælling og flerfaseanalyse

Modulet til multifasetælling kan bruge op til fire faser.
En tællingsfase defineres af et sæt funktioner, f.eks. RGB-farveområde og geometriske funktioner.

Full HD-mikroskopkamera

Topografi 3D

Topografifunktionen kan kombinere billeder på forskellige fokusniveauer til et enkelt 3D-billede for at give en komplet analyse af objektets overflade.

Grænseflade mellem mikroskop og XY-bord

Grænseflademodulet kan bruges som interface til en række forskellige motorstyringer (f.eks. Prior, Märzhauser, Ludl, Zeiss via MTB-server).