Home / Kortbølge-infrarøde kameraer med InGaAs-sensor – SWIR1.3DPX

SWIR1.3DPX

SWIR – Kortbølgede infrarøde kameraer med InGaAs-sensorteknologi

Kortbølge-infrarøde kameraer med InGaAs-sensor

Kølet SWIR-mikroskopkamera med hurtig streaming video og høj følsomhed.

 

SWIR1.3DPX er et termoelektrisk kølet kamera, der er egnet til at optage billeder i både det synlige område og SWIR-området (kortbølget infrarødt område), der dækker 400 nm til 1700 nm. Med en mindre pixelstørrelse på 5um viser billeddannelsen en højere præcision til kvantitativ forskning.

Med totrins Peltier-kølesystemet er den i stand til at køle sensorchippen til 25-30 grader under den omgivende temperatur. Dette vil i høj grad øge signal/støjforholdet og mindske billedstøjen. En smart struktur er designet til at sikre effektiv varmestråling og undgå fugtproblemer. Der anvendes en elektrisk ventilator for at øge varmen af strålingshastigheden. SWIR1.3DPX-kameraet er fuldt integreret i DeltaPix InSIght, hvilket åbner mulighed for at bruge dette kamera med mikroskoper og et motoriseret system for at lave sammenføjede billeder eller billeder med udvidet fokus og meget mere…

 

Mulige anvendelsesmuligheder:

 

SWIR-kameraer kan bruges til inspektion af elektroniske printplader, solcelleinspektion, inspektion af halvledere, transmissionsobservation, produktinspektion, identifikation og sortering, vandvisualisering, temperaturobservation, overvågning og anti-falskmøntneri.

DeltaPix kan levere IR-korrigeret optik, kontakt os for at få flere oplysninger.

QE SWIR-kamera

SWIR1.3DPX

SVIR1.3DPX fra DeltaPix leveres med software, der dækker alle grundlæggende behov for mikroskopi, og der er også mulighed for yderligere moduler.

InSight Basic

DeltaPix InSight har en moderne og intuitiv brugergrænseflade med funktioner som måling, kamerastyring og meget mere.

Udvidet fokus

InSight har en topmoderne funktion til udvidet fokus. Der er mulighed for både manuel og automatisk udvidet fokus.

Segmentering og optælling

Modulet til multifasetælling kan bruge op til fire faser.
En tællingsfase defineres af et sæt funktioner, f.eks. RGB-farveområde og geometriske funktioner.

Styring af stage og mikroskop

Interfacemodulet kan bruges som interface til en række forskellige motorstyringer (f.eks. Prior, Märzhauser, Ludl, Zeiss via MTB-serveren) og kan endda styre en blanding af disse.

DeltaPix InSight software

Hvert COOL DPX-kamera leveres med DeltaPix InSight Basic software, en effektiv software til billedbehandling, analyse, måling og meget mere.
DeltaPix softwaren er baseret på mange års erfaring, som viser sig i de små detaljer, når du arbejder med kameraet og softwaren i den “virkelige verden”.

Support og service

DeltaPix-kameraer understøttes af et erfarent team af eksperter med mere end 25 års erfaring inden for kamera- og billeddannelse. Vores mål er at give vores kunder den bedste service og vejlede dem i at vælge det rigtige kamera til deres anvendelse. Normalt besvares supportforespørgsler inden for et par timer, og hvis det er nødvendigt, kan DeltaPix udføre fjernsupport og opsætning online.

Specifikationer

Sensorteknologi

1/2″ Sony IMX990-AABA-C
6,40 mm x 5,12 mm

Kvanteeffektivitet

75%@1200nm

Pixelstørrelse

5 μm x 5 μm

Understøttede grænseflader

USB 3.0

Effektive pixels

1,3 megapixel (1280 x 1024)

Køling

Peltier-køling

Følsomhed

121mv med 1/30S

Farvefilter

Monokrom

Relaterede produkter

Mikroscoe-kamera

Invenio 20EIII

Ny 20,0 megapixel CMOS-chip, der understøtter ultrahøj opløsning med 20 billeder i sekundet, hvilket giver krystalklare billeder

4K MIcroscope-kamera

4K mikroskopkamera

8,3 megapixel mikroskopkamera med HDMI-interface, der understøtter ultrahøj opløsning med 60 billeder pr. sekund, hvilket giver krystalklare billeder

Full HD-mikroskopkamera

HD-mikroskopkamera

2,3 megapixel CMOS-chip med understøttelse af HDMI og USB op til

30 billeder pr. sekund giver krystalklare billeder

Høj opløsning 5.0 MP sensor

Ny CMOS-chip med 5,0 megapixel, der understøtter ultrahøj opløsning med 50 billeder pr. sekund, hvilket giver krystalklare billeder