Home / Kamera til mikroskop – COOL09DPX

COOL09DPX

Kølet mikroskopkamera med 9 megapixel

Kølet mikroskopkamera

Kølet mikroskopkamera med hurtig streaming video og høj følsomhed.

DeltaPix kølet mikroskopkameraer tilbyder hurtige og præcise live-videostreams i høj opløsning samt stillbilleder! Brugervenlig opsætning til daglig brug med et førsteklasses pris/ydelsesforhold. Cooled DPX-kameraserien er særlig velegnet til applikationer med lavt lys på grund af den høje følsomhed og applikationer, hvor der kræves en høj billedhastighed. Cooled DPX-kameraserien er baseret på en Sony ExmorTM-sensor af høj kvalitet med fremragende billedkvalitet, følsomhed og hastighed samt indbygget avanceret totrins peltier-køleteknologi, der køler op til 42 °C under den omgivende temperatur. Dette vil i høj grad øge signal/støjforholdet og mindske billedstøjen.

  • 9 megapixel stillbilleder af høj kvalitet
  • Video med høj hastighed
  • Store pixels 3.76mu x 3.76mu
  • Kølet 1″ sensor farve
  • Eksponeringstid op til 60 minutter

COOL09DPX i farver

COOL09DPX fås i farver, hvilket giver gode resultater til alle lysfølsomme applikationer til en brøkdel af konkurrenternes pris.

QE

COOL09DPX

COOL09DPX fra DeltaPix leveres med software, der dækker alle grundlæggende behov for mikroskopi, og der er også mulighed for yderligere moduler.

InSight Basic

DeltaPix InSight har en moderne og intuitiv brugergrænseflade med funktioner som måling, kamerastyring og meget mere.

Udvidet fokus

InSight har en topmoderne funktion til udvidet fokus. Der er mulighed for både manuel og automatisk udvidet fokus.

Segmentering og optælling

Modulet til multifasetælling kan bruge op til fire faser.
En tællingsfase defineres af et sæt funktioner, f.eks. RGB-farveområde og geometriske funktioner.

Styring af stage og mikroskop

Interfacemodulet kan bruges som interface til en række forskellige motorstyringer (f.eks. Prior, Märzhauser, Ludl, Zeiss via MTB-serveren) og kan endda styre en blanding af disse.

DeltaPix InSight software

Hvert COOLDPX-kamera leveres med DeltaPix InSight Basic software, en effektiv software til billedbehandling, analyse, måling og meget mere.
DeltaPix-softwaren er baseret på mange års erfaring, som viser sig i de små detaljer, når du arbejder med kameraet og softwaren i den “virkelige verden”.

Support og service

DeltaPix kameraer understøttes af et erfarent team af eksperter med mere end 25 års erfaring inden for kamera- og billeddannelse. Vores mål er at give vores kunder den bedste service og vejlede dem i at vælge det rigtige kamera til deres anvendelse. Normalt besvares supportforespørgsler inden for et par timer, og hvis det er nødvendigt, kan DeltaPix udføre fjernsupport og opsætning online.

Specifikationer

Sensorteknologi

1″ Sony Exmor-sensor
(11.28×11.28)

Kvanteeffektivitet

69%

Pixelstørrelse

3,76 μm x 3,76 μm

Understøttede grænseflader

USB 3.0

Effektive pixels

9 megapixel (2992 x 3000)

Køling

Peltier-køling

Følsomhed

534mv med 1/30S

Læsestøj (median)

2.2 e-

Relaterede produkter

Mikroscoe-kamera

Invenio 20EIII

Ny 20,0 megapixel CMOS-chip, der understøtter ultrahøj opløsning med 20 billeder i sekundet, hvilket giver krystalklare billeder

4K MIcroscope-kamera

4K mikroskopkamera

8,3 megapixel mikroskopkamera med HDMI-interface, der understøtter ultrahøj opløsning med 60 billeder pr. sekund, hvilket giver krystalklare billeder

Kølet mikroskopkamera

COOL07DPX

7 megapixel kølet mikroskopkamera med 1″ sensor, ideel til fluorescensapplikationer.

Høj opløsning 5.0 MP sensor

Ny CMOS-chip med 5,0 megapixel, der understøtter ultrahøj opløsning med 50 billeder pr. sekund, hvilket giver krystalklare billeder