Home / Ergonomisk fokusmotorstyring – ErgoFocus

Ergonomisk fokusmotorstyring – ErgoFocus

FHD mikroskopkamera

Ergonomisk fokusmotorstyring – ErgoFocus

Denne Focus-only controller fra DeltaPix er en højkvalitets og ergonomisk løsning til automatisk fokusering af mikroskoper. Selve designet af ErgoFocus er baseret på feedback fra slutbrugere og fysioterapeuter, således at den bedst mulige arbejdsergonomi er opnået.
ErgoFocus har et meget kompakt design på kun 134 x 135 x 80 mm, og ErgoFocus fylder meget lidt. ErgoFocus har USB-tilslutninger, hvilket bidrager til dens alsidighed og to ultrapræcise fokus-enkodere, der giver brugeren mulighed for at bruge controlleren med højre og venstre hånd. Styringen har også en OLED-skærm, der giver en præcis positionsaflæsning.

Mindste systemkrav

CPU

Intel I5 (quad-core)

RAM

4 GB

Diskplads

15 GB

Operativsystem

Windows 8, Windows 10 og Windows 11 64bit-version

Overvågning

FHD (1920 x 1080)

Relaterede produkter

Mikroscoe-kamera

Udvidet fokus, eksponering og manuel stitching

Optag udvidet dybdeskarphed, og udvid synsfeltet ved at samle et stort billede for at samle og optage billeder i forskellige eksponeringer.

mikroskopets fokusmotor

Mikroskopets fokusmotor

Enkle Z-motorløsninger, der er lette at montere til de fleste mikroskoper.

Full HD-mikroskopkamera

Topografi 3D

Topografifunktionen kan kombinere billeder på forskellige fokusniveauer til et enkelt 3D-billede for at give en komplet analyse af objektets overflade.

Grænseflade mellem mikroskop og scene

Grænseflademodulet kan bruges som interface til en række forskellige motorstyringer (f.eks. Prior, Märzhauser, Ludl, Zeiss via MTB-server).