Careers at DeltaPix

DeltaPix offers opportunities for professionals from engineers to production to sales and logistics. The position(s) below, is currently open. Instructions on how to apply are included in each job description.Tekniker til produktion og PTA

Job beskrivelse

Vi oplever en markant vækst i efterspørgslen efter vores produkter og løsninger, hvilket betyder et øget behov for ressourcer til vores produktion og færdiggørelse af nyudviklede produkter. Vi søger derfor en tekniker, som skal være ansvarlig for at vores mikroskop systemer, kameraer og andre produkter, er produktionsklare, samt bliver samlet og leveret til tiden og i samme høje kvalitet hver gang.

Læs mere


Produktions- og logistikmedarbejder

Job beskrivelse

Vi oplever en markant vækst i efterspørgslen efter vores produkter og løsninger, hvilket betyder et øget behov for ressourcer til vores produktion og logistik. Vi søger derfor en Produktions- og logistikmedarbejder, som skal være ansvarlig for at vores mikroskop systemer, kameraer og andre produkter leveres til tiden og i samme høje kvalitet hver gang. Personen skal også sørge for at bestille varer til tiden, medvirke ved pakning og forsendelse, samt holde styr på lageret. Det bliver også vores nye medarbejders opgave at sørge for samling, test og kalibrering af forskellige optiske og elektroniske produkter i samarbejde med vores dygtige produktionsmedhjælpere, samt meget gerne medvirke ved udvikling af nye optomekaniske produkter. Vores nye medarbejder får meget gode muligheder for selv at præge opbygningen og strukturen af vores hastigt voksende produktions- og logistikafdeling.

Læs mere

Deltapix office

Contact